1037, Budapest Bécsi utca 85.

+36-33-417-351

info@keszetel-egom.hu

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Rizses lecsó füstölt kolbásszal

Magyar termék

A lecsó szerb eredetű magyar étel. Sűrű, szaftos készítmény, melynek fő alapanyagai a zöldpaprika, a paradicsom és a vöröshagyma. Ezt magyar füstölt kolbásszal, és rizzsel főztük össze, így a friss zöldségekből kiadós tápláló ételt készítettünk.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Rizses lecsó füstölt kolbásszal 400g

 

Összetevők: víz,paprika,paradicsom, füstölt parasztkolbász (sertéshús ,sertésszalonna, sertésfejhús, konyhasó, fűszerek és fűszerkivonatok, szőlőcukor stabilizátor (E450) , antioxidáns(E301,E316), ízfokozó(E621), színezék (E180c,E120) nátrium nitrit, füst), rizs, vöröshagyma, napraforgó étolaj,füstölt sertés szalonna(sertésszalonna,só),só,füszerek, védőgázzal csomagolva.

Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

624 kJ / 148 kcal

2496 kJ / 594 kcal

Fehérje:

4,5 g

18 g

Szénhidrát:

11,3 g

45,2 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

8,6 g

34,4 g

Rost:

0,14 g

0,56 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja