1037, Budapest Bécsi utca 85.

+36-33-417-351

info@keszetel-egom.hu

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Sertéspörkölt tarhonyával

Magyar termék

Paprikás fűszeres sertés apróhús, hozzá reszelt száraz tészta megpárolva, azaz tarhonya, avagy a magyar cus-cus. A pörkölt a magyar konyha talán legkedveltebb étele! A gulyásnál sűrűbb, kevesebb lével, burgonya és zöldségek nélkül készül. Minden féle húsból, sőt, néhány zöldségből is elkészíthető.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Sertéspörkölt tarhonyával 400g

 

Összetevők: víz, sertéshús 25%, tarhonya (búzaliszt, tojás), lecsó (víz, paprika, sűrített paradicsom, cukor, étkezési só, sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő), vöröshagyma, napraforgóolaj, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok: gluten,tojás. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

732 kJ / 209 kcal

2928 kJ / 836 kJ

Fehérje:

9 g

36 g

Szénhidrát:

19 g

36 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

6 g

24 g

Rost:

0,08 g

0,35 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja