1037, Budapest Bécsi utca 85.

+36-33-417-351

info@keszetel-egom.hu

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Szürke marha pörkölt tarhonyával

Magyar termék

Paprikás fűszeres lében párolt szürke marha apróhús. A szürke marha különleges magyar szarvasmarhafajta, amelyet csak a magyar Alföldön tenyésztenek. Hagyományos módon tartják, táplálják, ezért olyan értékes a húsa. Körete: Házi szárított reszelt tészta megpárolva, azaz dörzstarhonya. Ez a magyar cus-cus.

Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Szürke marhapörkölt tarhonyával 400g

 

Összetevők : víz, szürke marha combhús 25% , tarhonya(búza liszt,tojás) ,lecsó (víz, paprika, sűrített paradicsom,cukor,étkezési só,sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő),vöröshagyma, napraforgóolaj, fűszerek, védőgázzal csomagolva.

Allergén anyagok:glutén,tej,tojás. Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.

 

Átlagos tápérték tartalom

100g Termékben

1 adagban

Energiatartalom:

991 kJ / 239 kcal

3966 kJ / 991 kcal

Fehérje:

8,5 g

34 g

Szénhidrát:

24 g

96 g

Cukor:

0 g

0 g

Zsír:

10,4 g

41,6 g

Rost:

0,14 g

0,56 g

 

Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.

 

Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.

 

Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!

 

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!

 

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja